La capsa compartida

La capsa compartida

La Capsa compartida és un projecte que iniciem amb vosaltres, consisteix a crear una capsa en format préstec amb materials diversos segons diferents edats.

I per què préstec?
El JOC és per COMPARTIR i crear unions, no l’entenem d’una altra manera. Podem gaudir de noves activitats i jocs sense haver de comprar-los i acumular-los a casa. Aquest format ens permet tenir l’oportunitat de prestar una caixa amb material i joc, poder gaudir-la durant uns dies, i retornar-la, és la manera més SOSTENIBLE.

Com funciona?
Fer una reserva de la capsa, escull la data i la temàtica que voleu.
Passa a recollir la teva capsa per Lleureka (Ca n’Humet), en la data escollida. (Els divendres són els dies de recollida)
Gaudir-la en família cinc dies.
Torna la capsa, el dijous següent a la recollida, amb els jocs, materials i envasos, amb què te la vam entregar.

Què contindrà la capsa?
Totes les capses seran adaptades segons a l’edat que comuniqueu al formulari, contenen una llibreta perquè expliqueu la vostra experiència, amb un text, un dibuix, un poema… la imaginació al poder i la guardiola per realitzar aportacions voluntàries al projecte.

  • Capsa de Llum i ombres (1 i 2): La mateixa capsa és una taula de llum, inclou material per jugar amb la llum, una llum per fer ombres i una manualitat. (El Material serà adaptat a l’edat que comuniqueu al formulari)
  • Capsa de joc desestructurat: material desestructurat per crear minimons, mandales, construccions diverses… (El Material serà adaptat a l’edat que comuniqueu al formulari)
  • Capsa de Jocs de taula: mínim 2 jocs de taula, una proposta de creació de joc de taula amb material reciclat. (El Material serà adaptat a l’edat que comuniqueu al formulari)
  • Capsa de trencaclosques i jocs matemàtics: Jocs de taula, trencaclosques o encaixos, i un experiment per infants a partir de tres anys. (El Material serà adaptat a l’edat que comuniqueu al formulari)
  • Capsa Literària: La capsa literària conté un àlbum il·lustrat i algunes propostes que s’hi inspiren. No cal que les feu totes, de fet, no cal que en feu cap si no ho voleu. Però si us animeu, esperem que us facin gaudir d’una bona estona. Les propostes que trobareu dins la capsa atenen a diferents àmbits i interessos, i les podeu adaptar, modificar o inventar-ne de noves (si ho feu, seria genial que les compartíssiu).

Quin cost té?

La capsa compartida la cedim gratuïtament, de totes maneres, dins la capsa trobareu una guardiola per poder fer aportacions voluntàries. Aquests diners es destinaran dins el projecte reposant material que es pugui fer malbé, adquirint més material o ampliant el projecte amb més capses setmanalment.

Protocol de neteja i desinfecció:
Tot el material serà entregat net i desinfectat, aquesta tasca la realitzarem nosaltres en el moment del retorn del material, utilitzant productes i mètodes adequats per a cada material.

Moltes gràcies per participar!